Králík na cibuli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 451 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 445 mg
 - Bílkoviny 45 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 127.6 mg
 - Draslík 776.4 mg
 - Vláknina 1824 mg
 - Vitamín A 1824 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.8 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmažíme na slanině. Přidáme očištěné porce králíka, osolíme, přidáme bobkový list, pepř a tymián a maso po všech stranách opečeme. Mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka.
 - 
                                2
Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme nastrouhanou chlebovou kůrkou rozmíchanou s pivem a ještě povaříme. Ze šťávy odstraníme bobkový list.
 - 
                                3
Porce králíka rozdělíme na talíře a přelijeme šťávou.