Brambory na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 364 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 292 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 35 g
 - Cholesterol 40 mg
 - Draslík 1095.7 mg
 - Vláknina 13350 mg
 - Vitamín A 13350 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 84.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou, na tenké plátky nakrájenou cibuli vložíme na rozehřáté máslo a necháme zpěnit.
 - 
                                2
Přidáme oloupané, na silnější plátky nakrájené brambory, osolíme a opepříme. Podlijeme vínem, přilijeme smetanu a brambory zvolna dusíme dohusta a doměkka.