Omáčka Teriyaki
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 124 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 231 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 105.1 mg
 - Vláknina 375 mg
 - Vitamín A 375 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce dáme vývar se sójovou omáčkou, přidáme cukr, zázvor, sůl a ocet. Uvedeme do varu, zmírníme oheň a vaříme do zhoustnutí.
 - 
                                2
V misce rozmícháme bramborovou nebo kukuřičnou moučku s vínem do hladka. Vlijeme do hrnce s vývarem a necháme minutu povařit.
 - 
                                3
Podává se ke kuřecímu nebo vepřovému masu.