Hovězí s fazolovou černou omáčkou
Suroviny
- 300 g Hovězí maso zadní
 - 0.5 kávová lžička Cukr třtinový
 - 0.5 kávová lžička Cukr krupice
 - 0.5 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
 - 1 ks Cibule
 - 1 ks Chilli paprička
 - 1 ks Cibulka jarní
 - 1 ks Paprika zelená
 - 3 dl Olej rostlinný
 - 1 polévková lžíce Omáčka sójová
 - 2 polévková lžíce Sherry brandy
 - 2 polévková lžíce Olej sezamový
 - 1 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
 - 2 polévková lžíce Pasta z kukuřičné mouky
 - 2 polévková lžíce Fazolová černá omáčka
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 845 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 84 g
 - Sodík 263 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 45.2 mg
 - Draslík 121.5 mg
 - Vláknina 1919 mg
 - Vitamín A 1919 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.4 mg
 - Vitamín E 7.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso pokrájíme na nudličky. Smícháme si v misce kypřící prášek, cukr, sójovou omáčku, sherry, pastu z kukuřičné mouky a sezamový olej, máme marinádu. Promícháme v tom nudličky a necháme 2 hodiny marinovat.
 - 
                                2
Pokrájíme papriku a cibuli na malé kostičky. Ve woku rozehřejeme olej, přidáme hovězí nudličky a smažíme minutu, poté je vyndáme, necháme okapat a udržujeme stranou v teple. Zbylý olej odlijeme a necháme tam jen lžíci, přidáme pokrájenou jarní cibulku, chilli, cibuli, zázvor, papriku a smažíme minutu. Přidáme omáčku z černých fazolí a promícháme. Vrátíme do woku nudličky a minutu osmahneme.
 - 
                                3
Podáváme horké.