Lín se studenou pažitkovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 513 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 378 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 71 mg
 - Vláknina 1087.2 mg
 - Vitamín A 1087.2 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.8 mg
 - Vitamín E 5.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce lína osolíme, vložíme do kastrolu a podlijeme olejem a vínem. Přidáme oloupanou, nasekanou cibuli a dusíme doměkka. Měkké porce vyjmeme a necháme vychladnout.
 - 
                                2
Majonézu rozmícháme se smetanou, ochutíme citronovou kůrou a šťávou a vmícháme nadrobno nasekanou pažitku.
 - 
                                3
Porce lína upravíme na talíře a přeléváme omáčkou.
 - 
                                4
Pokrm podáváme vychlazený.