Biftek na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 407 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 234 mg
 - Bílkoviny 45 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 84 mg
 - Draslík 881 mg
 - Vláknina 2983 mg
 - Vitamín A 2983 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.2 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Bifteky odblaníme, osolíme a jemně naklepeme. Maso potřeme olejem a necháme chvilku odležet.
 - 
                                2
Necháme si rozpálit olej a maso na něm zprudka z obou stran opečeme.
 - 
                                3
Drobně pokrájenou cibulku osmahneme na oleji, přidáme protlak, koření a sůl, podlijeme vínem a necháme 5 minut povařit.
 - 
                                4
Maso servírujeme přelité omáčkou, vhodnou přílohou jsou hranolky a zeleninová obloha.