Rybí polévka s vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 351 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 1165 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 66 mg
 - Draslík 99.5 mg
 - Vláknina 3217.5 mg
 - Vitamín A 3217.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybu vcelku vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, opepříme a vaříme doměkka. Rybu vyjmeme, maso obereme, pokrájíme a vrátíme zpátky do vývaru. Hlavu s kostrou vyhodíme. Polévku ochutíme vínem Madeira, zahustíme jíškou, přidáme kousek másla, chvilku povaříme a můžeme podávat.
 - 
                                2
Tato polévka výborně chutná s topinkami.