Játra s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 781 kcal
 - Sacharidy 51 g
 - Tuky 49 g
 - Sodík 509 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 50 g
 - Cholesterol 561 mg
 - Draslík 782.3 mg
 - Vláknina 9565 mg
 - Vitamín A 9565 mg
 - Vitamín B6 1.6 mg
 - Vitamín B12 0.1 mg
 - Vitamín C 14 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 65.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Necháme zkaramelizovat cukr s trochou másla, zalijeme vínem, přidáme jablka nakrájená na osminky. Vaříme, než začnou jablka karamelizovat.
 - 
                                2
Osolíme, opepříme játra a společně je s nakrájenou cibulí osmahneme na másle na pánvi, aby zůstala uprostřed růžová.
 - 
                                3
Podáváme teplé.