Ruský melounový salát s jablky a tykví
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 270 kcal
 - Sacharidy 54 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 11 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 50 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 360 mg
 - Vláknina 6684 mg
 - Vitamín A 6684 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 474.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou tykev nastrouháme, promícháme s medem, melounem zbaveným slupky i jadérek a s většími křehkými jablky. Ta předtím pečlivě oloupeme a nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Ovocnou směs přelijeme suchým vermutem a dáme na 30 minut vychladit do ledničky.
 - 
                                3
Vychlazený salát pokapeme citronovou šťávou, rozdělíme do kompotových misek a podáváme.