Jablka v červeném víně se šlehačkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 807 kcal
 - Sacharidy 73 g
 - Tuky 54 g
 - Sodík 8 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 70 g
 - Cholesterol 99.8 mg
 - Draslík 457.6 mg
 - Vláknina 13190.5 mg
 - Vitamín A 13190.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.7 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 29.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá a oloupaná jablka nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme nakrájená jablka, opečeme je, posypeme skořicí, cukrem a polijeme vínem. Dusíme doměkka.
 - 
                                3
Vychladlá jablka upravíme na mísu a ozdobíme šlehačkou, nasekanými ořechy a hoblinkami čokolády.