Jemné karamelky s čokoládou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2812 kcal
 - Sacharidy 396 g
 - Tuky 130 g
 - Sodík 52 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 372 g
 - Cholesterol 150 mg
 - Draslík 1153.2 mg
 - Vláknina 28240 mg
 - Vitamín A 28240 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.3 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 96.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mléko nalijeme do mísy, přidáme nastrouhanou čokoládu, cukr, med a 50g másla a mícháme tak dlouho, dokud nevznikne hustá pasta.
 - 
                                2
Čtvercovou pečící formu vymažeme máslem a hmotu do ní rozetřeme. Špičkou nože si naznačíme čtverečky, zakryjeme potravinovou fólií a necháme zcela vychladnout, poté vložíme ještě na půl hodiny do lednice.
 - 
                                3
Z vytuhlého karamelu nakájíme jednolivé kostičky. Hotové karamelky uchováváme v uzavřené nádobě.