Čokoládové fondue s exotickým ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 875 kcal
 - Sacharidy 96 g
 - Tuky 52 g
 - Sodík 57 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 94 g
 - Cholesterol 84.3 mg
 - Draslík 914.9 mg
 - Vláknina 19300.2 mg
 - Vitamín A 19300.2 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 75.2 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci rozehřejeme smetanu. Čokoládu nakrájíme na kousky a zvolna ji ve smetaně rozpustíme. Mícháme a přidáme vanilkový cukr. Horké uchováme.
 - 
                                2
Banán a jablko oloupeme. Banán nakrájíme na silné plátky. Jablko zbavíme jádřince a nakrájíme na dílky. Banán a jablko ihned pokapeme citronovou šťávou.
 - 
                                3
Plátky ananasu nakrájíme na kousky velikosti sousta. Jahody opláchneme, necháme okapat, zbavíme stopek. Kiwi nakrájíme na kousky.
 - 
                                4
Ovoce úhledně upravíme na talíře a podáváme s rozpuštěnou čokoládou.