Houbová pánev se zeleninou
Suroviny
- 300 g Žampiony čerstvé
 - 200 g Jogurt bílý
 - 200 g Hlíva ústřičná
 - 0.5 kávová lžička Kmín celý
 - 0.5 kávová lžička Kari koření
 - 0.5 ks Petržel - nať
 - 1 ks Paprika červená
 - 1 ks Paprika zelená
 - 1 ks Feferony
 - 1 ks Pórek
 - 2 ks Rajčata
 - 2 stroužek Česnek
 - 3 polévková lžíce Olej stolní
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 190 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 50 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 9.2 mg
 - Draslík 675.7 mg
 - Vláknina 7427.3 mg
 - Vitamín A 7427.3 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 59.9 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Houby pokrájíme na malé kousky, papriky a feferonku zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky, pórek na kolečka, čsenek na plátky.
 - 
                                2
Spařená rajčata zbavíme slupky a nakrájíme na kostičky.
 - 
                                3
Rozehřejeme v pánvi olej, orestujeme kmín, dáme houby, papriku, feferonku, pórek a vše smažíme.
 - 
                                4
Do směsi přimícháme jogurt, dáme česnek, koření, sůl a rajčata. Vše podusíme a podáváme teplé.