Žampionová kapsa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 295 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 1217 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 197.9 mg
 - Draslík 430.7 mg
 - Vláknina 4771 mg
 - Vitamín A 4771 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žampiony nakrájíme na silnější plátky, vložíme do pánve s rozehřátým máslem a orestujeme. Zakápneme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, zalijeme bešamelem, chvilku podusíme. Žloutky rozkvedláme ve smetaně a přilijeme do pánve. Dusíme, dokud omáčka nezhoustne.
 - 
                                2
Nakrájíme 4 silnější krajíce chleba, každý do půlky nakrojíme tak, aby vznikla větší kapsa. Kapsu naplníme žampionovou směsí a podáváme.