Smažené závitky z línů
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 497 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 687 mg
 - Bílkoviny 48 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 99.5 mg
 - Draslík 137.9 mg
 - Vláknina 2639.8 mg
 - Vitamín A 2639.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.9 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z ryb odkrojíme hlavy, ocasy a ploutve, vykostíme a nakrájíme větší řezy, které nasolíme. Malou část masa nasekáme na jemno. V míse namočíme nakrájený rohlík do mléka, přidáme sůl, pepř, nasekané rybí maso a na másle osmaženou cibuli nadrobno s opečenými hříbky. Vmícháme vejce a důkladně promícháme. Rybí řezy naplníme směsí, závitky zavážeme, obalíme v mouce, mléku a strouhance a osmažíme na rozpáleném oleji.