Zelenina s houbami
Suroviny
- 100 g Žampiony čerstvé
 - 1 kávová lžička Šalvěj sušená
 - 1 kávová lžička Tymián sušený
 - 1 kávová lžička Majoránka
 - 0.5 kávová lžička Sůl
 - 2 ks Šalotka
 - 1 ks Paprika červená
 - 1 ks Paprika žlutá
 - 1 ks Mrkev kořen
 - 1 ks Cuketa
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 2 polévková lžíce Ořechy Kešu
 - 0.84 polévková lžíce Olej rostlinný
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 141 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 91 g
 - Sodík 111 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 501.2 mg
 - Vláknina 4742.3 mg
 - Vitamín A 4742.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 63.1 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm za stálého míchání šalotky nakrájené na kolečka, očištěné papriky nakrájené na kostičky a oloupanou, na plátky nakrájenou mrkev. Po chvíli přidáme očištěné, na plátky nakrájené cukety a žampiony a vše opékáme asi 10 minut.
 - 
                                2
Zeleninu ochutíme sušenými bylinkami, osolíme a opepříme. Nakonec pokrm posypeme nasekanými kešu oříšky.
 - 
                                3
Podáváme s opečenými bramborami nebo s rýží.