Pikantní králičí maso se žampiony a mandlemi
Suroviny
- 600 g Králičí maso
 - 150 g Žampiony čerstvé
 - 30 g Mandle plátky
 - 1 kávová lžička Kari koření
 - 1 ks Cibule
 - 2 ks Feferony
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 šálek Vývar zeleninový
 - 2 polévková lžíce Omáčka sójová
 - 4 polévková lžíce Olej rostlinný
 - 6 polévková lžíce Kečup
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 383 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 564 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 86.6 mg
 - Draslík 762 mg
 - Vláknina 3371.8 mg
 - Vitamín A 3371.8 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.5 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné, vykostěné a omyté králičí maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Ve velké pánvi nebo ve woku na rozehřátém oleji nudličky masa osmažíme, přidáme oloupanou, nasekanou cibuli, kari koření a krátce osmahneme. Podlijeme vývarem a přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony, nasekané feferonky a vše chvíli podusíme.
 - 
                                3
Potom vmícháme kečup, plátky mandlí nasekané na nudličky a ochutíme sójovou omáčkou, případně solí. Pokrm jen prohřejeme.