Thajské papriky plněné houbovou směsí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 130 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 195 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 61.3 mg
 - Draslík 1398.8 mg
 - Vláknina 7622.5 mg
 - Vitamín A 7622.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 245.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Česnek a koriandrové kořeny nakrájíme nadrobno, roztlučeme v hmoždíři a směs vyškrábneme do misky.
 - 
                                2
Klobouky žampionů rozkrojíme na čtvrtky a v mixéru nasekáme. Ne však zcela na kaši. Přidáme k česnekové směsi, vmícháme kari pastu, rozšlehané vejce, sójovou a rybí omáčku, cukr a natrhané limetové listy.
 - 
                                3
Papriky rozkrojíme na poloviny, odstraníme semínka, vložíme je do pařáku a zlehka naplníme připravenou směsí. Vodu pod pařákem přivedeme k varu a na mírném ohni necháme pozvolna dusit cca 15 minut do změknutí paprik.
 - 
                                4
Hotové rozdělíme na talíře a ihned podáváme.