Kuřecí prsa s paprikou a žampióny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 387 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 317 mg
 - Bílkoviny 55 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 128 mg
 - Draslík 2006.9 mg
 - Vláknina 9124.8 mg
 - Vitamín A 9124.8 mg
 - Vitamín B6 2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 34.5 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme přes vlákno na malé kousky, které osolíme a opepříme, posypeme kořením, pokapeme olejem a necháme asi hodinu uležet.
 - 
                                2
Žampiony očistíme, omyjeme a okapané nakrájíme na plátky. Papriku podélně rozřízneme, zbavíme jádřince a nakrájíme na malé kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.
 - 
                                3
V pánvi rozehřejeme polovinu oleje a osmažíme v něm na kolečka nakrájenou cibuli, plátky žampionů a papriku.
 - 
                                4
Vše restujeme dokud se neodpaří veškerá tekutina a směs osolíme a opepříme.
 - 
                                5
Na druhé pánvi rozehřejeme zbylý olej a v něm ze všech stran opečeme kousky marinovaného masa, které jsme předtím obalili v hladké mouce.
 - 
                                6
Opečené měkké maso přendáme do pánve se zeleninou, promícháme a podáváme.