Pučálka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 276 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 266 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 18.8 mg
 - Draslík 53 mg
 - Vláknina 3639.8 mg
 - Vitamín A 3639.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Propláchneme hrách, rozložíme na tácek do jedné vrstvy, zalijeme teplou vodou tak, aby byl do poloviny namočený a necháme ho klíčit min. 24 hodin.
 - 
                                2
Naklíčený hrách osolíme, opepříme a zprudka osmahneme na rozpáleném oleji.
 - 
                                3
Hrách pražíme chvilku - 4 minuty, aby neztvrdl.
 - 
                                4
Na zbylém oleji osmahneme kousky slaniny, které dáme na hrách.