Jehněčí plátky s celerem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 939 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 87 g
 - Sodík 331 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 144 mg
 - Draslík 663.1 mg
 - Vláknina 3811.5 mg
 - Vitamín A 3811.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.9 mg
 - Vitamín E 10.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 44.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso umyjeme, nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme. Naklepeme a v pánvi na rozehřátém oleji z obou stran opečeme. Přidáme česnek, na kolečka nakrájenou papriku, nasekanou feferonku, nasekané ořechy a nakonec posypeme mletou paprikou. Dosmažíme doměkka.
 - 
                                2
Celer nakrájíme na úhledné kousky a na pánvičce s rozpáleným máslem je podusíme, zalijeme vínem a dusíme, aby se víno vypařilo.