Sedmihradský perket
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 520 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 47 g
 - Sodík 800 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 117.9 mg
 - Draslík 915.4 mg
 - Vláknina 2780 mg
 - Vitamín A 2780 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.9 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme a nakrájíme. Na kousky pokrájíme maso a dáme na sádle zpěněnou cibuli, zaprášíme paprikou, zamícháme a zalijeme vývarem. Podusíme pod poklicí 30 minut, potom vložíme nakrájená rajčata a papriky, dusíme do měkka. Dokořeníme podle chuti.