Vývar z drůbeže
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 25 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 1983 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 22.3 mg
 - Vláknina 3510 mg
 - Vitamín A 3510 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Suroviny z kuřat očistíme a opláchneme, zalijeme je vodou, uvedeme do varu, zmírníme příkon tepla, mírně osolíme a zvolna vaříme 45-60 minut.
 - 
                                2
Během vaření přidáme očištěnou, opláchnutou, částečně rozkrájenou zeleninu a dovaříme.
 - 
                                3
Nakonec hotový vývar procedíme hustým cedníkem.