Kuřecí játra s koňakem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 173 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 98 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 189.8 mg
 - Draslík 148.8 mg
 - Vláknina 260.3 mg
 - Vitamín A 260.3 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V pánvi na rozehřátém oleji smažíme rozmělněný česnek asi 1 minutu. Zvýšíme příkon tepla, přidáme očištěná játra a restujeme 4 minuty.
 - 
                                2
Měkká játra osolíme, opepříme a přelijeme koňakem. Krátce povaříme do odpaření tekutiny.
 - 
                                3
Krajíčky toastového chleba nasucho opečeme v pánvi. Poklademe je kuřecími játry a posypeme nasekanou petrželkou.
 - 
                                4
Podáváme jako teplý předkrm.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                