Pilaf s kuřecím masem a rybízem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 671 kcal
 - Sacharidy 44 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 645 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 38 g
 - Cholesterol 80 mg
 - Draslík 726 mg
 - Vláknina 5672.2 mg
 - Vitamín A 5672.2 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 39.9 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso pokrájíme na menší kusy. Česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Papriku zbavíme jadřince a pokrájíme na nudličky. Cibulky omyjeme a pokrájíme na kolečka. Petrželku opláchneme a nasekáme najemno.
 - 
                                2
Polovinu oleje rozpálíme, přidáme cibulku, papriku a česnek. Smažíme 3 minuty. Přimícháme rýži, kurkumu a hrášek. Přilijeme vývar a uvedeme k varu. Přiklopené vaříme 15 minut. Mandle nasucho opražíme, poté vyjmeme a dáme stranou. Zbytek oleje rozpálíme, osmažíme na něm maso do zezlátnutí. Do uvařené rýže vmícháme rybíz, mandle a petrželku. Takto připravenou rýži servírujeme s kousky masa.