Ragú
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 394 kcal
 - Sacharidy 31 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 157 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 86.5 mg
 - Draslík 425.8 mg
 - Vláknina 249.2 mg
 - Vitamín A 249.2 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a na drobné kostky pokrájené maso osmahneme na rozpuštěném másle.
 - 
                                2
Přidáme celé oloupané cibulky, sůl, pepř, cayenský pepř, skořici, papriku, ocet a pokrájený česnek.
 - 
                                3
Vše zalijeme půl litrem vody a na mírném plameni dusíme doměkka.