Tortilla plněná klobásou a fazolemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 753 kcal
 - Sacharidy 57 g
 - Tuky 37 g
 - Sodík 568 mg
 - Bílkoviny 49 g
 - Uhlovodany 57 g
 - Cholesterol 545.7 mg
 - Draslík 1867.6 mg
 - Vláknina 30357.2 mg
 - Vitamín A 30357.2 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37.7 mg
 - Vitamín E 1.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibulky nakrájíme nadrobno, klobásu na plátky. Rajčata spaříme během 30 vteřin ve vroucí vodě, oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na kostičky.
 - 
                                2
Omyté fazole a cibulku smažíme na rozehřátém oleji, po několika minutách přidáme prolisovaný česnek, opékáme ještě 5 minut.
 - 
                                3
Do fazolové směsi přidáme nakrájenou klobásu a rajčata, vaříme asi 7 minut, dokud pokrm nezhoustne.
 - 
                                4
Tortillu připravíme tak, že rozšleháme vejce se solí, pepřem a nasekanými čerstvými bylinkami. Hmotu nalijeme do jiné pánve na rozehřátý olej, přikryjeme pokličkou a opékáme na mírném ohni. Když se hmota srazí, opatrně ji vyklopíme na talíř a vložíme do pánve z druhé strany. Po zhnědnutí tortillu vyjmeme, rozpůlíme a obě poloviny plníme připravenou náplní.
 - 
                                5
Pokrm nejlépe chutná horký.