Salát Jurta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 190 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 333 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 21.8 mg
 - Draslík 371.5 mg
 - Vláknina 8150 mg
 - Vitamín A 8150 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 52.1 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zelí a pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na jemné nudličky. Oloupaný salám nakrájíme na nudličky. Vše promícháme.
 - 
                                2
Zeleninu a salám zalijeme zálivkou z oleje, octa, soli, vody, cukru a worcesteru.
 - 
                                3
Podáváme k různým pokrmům.