Mleté maso se špenátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 330 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 334 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1034.1 mg
 - Vláknina 8762.2 mg
 - Vitamín A 8762.2 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 52.6 mg
 - Vitamín E 3.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěný a propláchnutý špenát povaříme asi 3 minuty, scedíme jej a necháme okapat.
 - 
                                2
Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli a česnek, přidáme mleté maso, osmahneme je, osolíme a okořeníme. Podlijeme trochou horké vody a dusíme 30 minut. Potom přidáme kečup, promícháme na hustší omáčku, vmícháme překrájený špenát a krátce podusíme.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými těstovinami.