Celerové karbanátky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 759 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 76 g
 - Sodík 156 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 89.3 mg
 - Draslík 130.7 mg
 - Vláknina 1761.6 mg
 - Vitamín A 1761.6 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.3 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce a mleté maso dáme do mísy.
 - 
                                2
Oloupeme a nastrouháme celer, přidáme ho k masu, ochutíme pepřem, červenou paprikou a osolíme. Vše dobře promícháme.
 - 
                                3
Ze směsi tvoříme karbanátky, které obalíme ve strouhance. Smažíme je v rozpáleném oleji dozlatova.
 - 
                                4
Karbanátky vyusušíme ubrouskem a podáváme.