Mleté hovězí s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 403 kcal
 - Sacharidy 61 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 228 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 61 g
 - Cholesterol 31 mg
 - Draslík 746.8 mg
 - Vláknina 9650 mg
 - Vitamín A 9650 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.9 mg
 - Vitamín E 2.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rýžové nudle uvaříme v osolené vodě dle návodu na obalu, poté je scedíme a přikryjeme utěrkou.
 - 
                                2
Fazolové lusky, bambusové výhonky a koriandr opláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Nakrájíme podélně fazolky, lístky koriandru nakrájíme na drobné kousky. Na kousky pokrájíme i bambusové výhonky.
 - 
                                3
Na rozpáleném oleji osmahneme mleté hovězí maso. Přidáme fazolky, nadrcený pepř a kari pastu. Vše spolu smažíme doměkka.
 - 
                                4
Nakonec přidáme uvařené rýžové nudle, bambusové výhonky a koriandr. Směs zlehka promícháme a prohřejeme.