Žemle plněné hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 358 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 277 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 77.5 mg
 - Draslík 657.4 mg
 - Vláknina 2824.8 mg
 - Vitamín A 2824.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.7 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli pokrájíme na drobno a v mícháme do mletého masa. Na pánvi rozpálíme olej, maso s cibulí šest minut smažíme, dokud nezačne hnědnout. Průběžně mícháme.
 - 
                                2
Nyní přidáme do pánve na nudličky rozkrájenou papriku s rajčaty, nakrájenými na kostičky. Vše promícháme a pokračujeme ve smažení další dvě minuty.
 - 
                                3
Poté zalijeme vývarem a přidáme koření dle vlastní chuti. Pánev zakryjeme pokličkou a 10 minut dusíme. Před podáváním dáme do topinkovače rozpéct hečivo, které před podáváním rozkrojíme a servírujeme naplněné masovou směsí.