Kuřecím masem plněné žemle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Vepřové maso pečené
  • 100 g Tatarská omáčka
  • 20 g Kopr
  • 4 ks Žemle tuková
  • 1 ks Paprika žlutá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 430 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 55 mg
  • Draslík 37.1 mg
  • Vláknina 315 mg
  • Vitamín A 315 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 32.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Žemle rozkrojíme na půlky, středy vybereme. Každou potřeme tatarskou omáčkou, poklademe ně drobně rozkrájené opečené maso, posypeme nasekaným koprem. Přidáme na tenké plátky pokrájenou papriku a žemle opět spojíme k sobě.

Komentáře k receptu