Polévka s mletým masem a fazolemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 288 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 193 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 41.5 mg
 - Draslík 1033.6 mg
 - Vláknina 26107.8 mg
 - Vitamín A 26107.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fazole propláchneme, namočíme a uvaříme v téže vodě do měkka.
 - 
                                2
Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Omyté maso nakrájíme na kousky, nahrubo umeleme a osmahneme na cibuli. Osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme téměř do měkka.
 - 
                                3
Potom přidáme saturejku, protlak, uvařené fazole a majoránku. Zředíme trochou horké vody a vše povaříme.
 - 
                                4
Saturejku vyjmeme, polévku přisolíme, ochutíme utřeným česnekem a posypeme nasekanou petrželkou.
 - 
                                5
Podáváme s chlebem nebo s pečivem.