Roastbeef
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 786 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 73 g
 - Sodík 371 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 108.5 mg
 - Draslík 446.2 mg
 - Vláknina 88.3 mg
 - Vitamín A 88.3 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 14.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Smícháme hořčici s olejem a worchesterskou omáčkou. Do směsi vložíme roštěnec a ze všech stran směsí obalíme. Necháme v chladničce přes noc marinovat.
 - 
                                2
Druhý den maso otřeme z marinády, osušíme, osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Maso ze všech stran smažíme na rozpáleném sádle. Poté maso vložíme do pekáče, přelijeme výpekem ze smažení a v troubě předehřátí na 130 °C pečeme zhruba 30 minut.
 - 
                                4
Upečené maso necháme několik minut „vydechnout“, poté krájíme na tenké plátky a podáváme.