Pastýřská pochoutka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 369 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 1335 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 118.5 mg
 - Draslík 313.5 mg
 - Vláknina 1933 mg
 - Vitamín A 1933 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.6 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme, nakrájíme na jemno a zpěníme na tuku.
 - 
                                2
Přidáme na nudličky nakrájený roštěnec a vepřovou kýtu.
 - 
                                3
Maso krátce osmahneme, přidáme žampiony nakrájené na plátky a očištěná, na nudličky nakrájená vepřová játra. Vše osmahneme.
 - 
                                4
Potom přidáme kečup, máslo a pokrájené feferonky, osolíme a opepříme.
 - 
                                5
Nakonec přilijeme červené víno a ještě krátce podusíme.