Roštěná na tymiánu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 437 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 278 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 100.5 mg
 - Draslík 509 mg
 - Vláknina 1137.8 mg
 - Vitamín A 1137.8 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 40.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Maso poprášíme hladkou moukou a orestujeme na oleji na zpěněné, nadrobno nakrájené cibulce.
 - 
                                2
Plátky posypeme tymiánem, podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme doměkka.
 - 
                                3
Hotové maso vyjmeme a omáčku zahustíme hladkou moukou rozkvedlanou se smetanou. Chvíli povaříme a přes síto přecedíme na maso.
 - 
                                4
Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky.