Roštěná s listovým špenátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 325 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 446 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 57 mg
 - Draslík 1745.5 mg
 - Vláknina 11905.5 mg
 - Vitamín A 11905.5 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 72.1 mg
 - Vitamín E 5.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na nudličky a opečeme nasucho v pánvi.
 - 
                                2
V kastrole na polovině oleje zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme opečené maso, šťávu po pečení odvařenou z pánve, sůl, pepř a dusíme pod pokličkou doměkka.
 - 
                                3
K měkkému masu přidáme omytý, jemně nakrájený čerstvý špenát. Zasypeme moukou, pokapeme zbylým olejem a promícháme. Pod pokličkou zvolna dusíme, aby špenát změkl.
 - 
                                4
Vhodnou přílohou jsou vařené těstoviny.