Kang-šao-zou-š z hovězího roštěnce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 330 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 251 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 57 mg
 - Draslík 525.5 mg
 - Vláknina 2027 mg
 - Vitamín A 2027 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.2 mg
 - Vitamín E 3.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí hřbet očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenké kousky. Dáme je do misky, osolíme, opepříme, přidáme glutasol a suroviny promícháme. Vrch misky překryjeme potravinářskou fólii a odložíme na 30 minut do lednice.
 - 
                                2
Ve větší pánvi rozpálíme olej, vložíme připravené maso a zprudka opečeme. Následovně k masu přimícháme nakrájené bambusové výhonky, drobně nakrájené feferonky spolu s česnekem. Vše přelijeme vínem, přilijeme sójovou omáčku. Dusíme přibližně 10 minut. Před dokončením dušení do masové směsi přidáme na tenká kolečka nakrájený pórek. Podle vlastní chutě jídlo osolíme, opepříme, zamícháme a stáhneme se sporáku.
 - 
                                3
Hotové jídlo podle porci rozdělíme na talíře a s vhodnou přílohou servírujeme.