Hovězí steak s křenovým máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 968 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 73 g
 - Sodík 330 mg
 - Bílkoviny 64 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 280 mg
 - Draslík 738.5 mg
 - Vláknina 14850 mg
 - Vitamín A 14850 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 167.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 62.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Máslo necháme změknout na pokojovou teplotu, poté ho utřeme se solí a nastrouhaným křenem. Zabalíme do potravinářské fólie a necháme ztuhnout v lednici či mražáku.
 - 
                                2
Hovězí rozkrájíme na 4 steaky - potřeme olejem a počkáme, až budou mít pokojovou teplotu. Poté je osolíme, opepříme a osmažíme 3 minuty z každé strany. Poté necháme 10 minut odpočívat.
 - 
                                3
Zeleninu krátce povaříme a poté osmahneme na výpeku z masa.
 - 
                                4
Maso podáváme se zeleninou a křenovým máslem.