Domácí roštěnky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 432 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 37 g
 - Sodík 134 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 30 mg
 - Draslík 78 mg
 - Vláknina 2219.7 mg
 - Vitamín A 2219.7 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 2.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Roštěnky velmi lehce naklepeme, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Vhodnou mísu vymažeme olejem a na dno položíme plátek roštěnky, potřeme olejem a položíme další plátek, opět potřeme a stejně pokračujeme u všech plátků. Necháme v chladu odležet nejlépe do druhého dne.
 - 
                                3
Roštěnky potom smažíme na pánvi a po usmažení je urovnáme na vymazaný pekáček těsně vedle sebe.
 - 
                                4
Na každou roštěnku položíme polovinu kompotované broskve a na ni polovinu hermelínu (sýr rozkrojíme podélně). Upevníme párátkem nebo jehlou.
 - 
                                5
Pokrm zapékáme v předem vyhřáté troubě asi 20 minut.