Pastýřská roštěnka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 481 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 96905 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 122.1 mg
 - Draslík 220.8 mg
 - Vláknina 7315 mg
 - Vitamín A 7315 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.7 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, okořeníme, zaprášíme moukou a opečeme na rozehřátém sádle po obou stranách. Potom přidáme nakrájenou cibuli a oloupanou uzenou klobásu nakrájenou na kolečka, opečeme, podlijeme masovým vývarem a udusíme do měkka. Přendáme do ohnivzdorné misky, posypeme nastrouhaným uzeným sýrem, zakapeme kečupem a zapečeme ve vyhřáté troubě.