Marinovaná hovězí svíčková
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 197 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 264 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 52.5 mg
 - Draslík 443.6 mg
 - Vláknina 411.5 mg
 - Vitamín A 411.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Sójovou omáčku, bílé víno a nastrouhaný čerstvý zázvor promícháme.
 - 
                                2
Omyté maso nakrájíme na plátky, vložíme do připravené marinády a necháme asi 1 hodinu v chladu.
 - 
                                3
Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm zprudka opečeme. Do pánve přilijeme marinádu a necháme ji vsáknout do masa.
 - 
                                4
Podáváme spolu se solí a hořčicí.
 - 
                                5
Vhodnou přílohou jsou opečené brambory, rýže nebo smažený lilek.