Tatranská svíčková
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 520 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 1402 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 103.3 mg
 - Draslík 586 mg
 - Vláknina 2059 mg
 - Vitamín A 2059 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 39.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí svíčkovou odblaníme a ukrojíme přes vlákno tenčí plátky, které nakrájíme na hrubší nudle. Maso opepříme, rychleji opečeme na tuku, zaprášíme prosátou moukou a krátce osmahneme. Přidáme máslo, mírně osmahneme, zastříkneme vývarem a krátce podusíme.
 - 
                                2
Na zjemnění přilijeme smetanu, přisolíme a velmi krátce povaříme.
 - 
                                3
Nakonec pokrm ozdobíme brusinkami a plátkem omytého a oloupaného citronu.