Rostbíf s jogurtovým přelivem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 207 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 153 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 56 mg
 - Draslík 479.9 mg
 - Vláknina 195 mg
 - Vitamín A 195 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Troubu předehřejeme na 240 stupňů Celsia. Maso omyjeme, očistíme a ovážeme kuchyňskou nití, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
V pekáči rozpálíme slunečnicový olej a maso na něm ze všech stran opečeme. Pak maso vložíme s pekáčem do trouby a pečeme 20 minut. Maso z pekáče vyjmeme, necháme zchladnout.
 - 
                                3
Kopr a pažitku omyjeme, osušíme a na jemno nasekáme, přimícháme do bílého jogurtu, přidáme hořčici, osolíme a opepříme.
 - 
                                4
Maso krájíme na tenké plátky, servírujeme na připravené talíře a podáváme s jogurtovým přelivem.