Farářovy svíčkové řezy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 434 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 214 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 215.2 mg
 - Draslík 568 mg
 - Vláknina 263 mg
 - Vitamín A 263 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tvrdý sýr najemno nastrouháme.
 - 
                                2
Hovězí svíčkovou omyjeme studenou vodou, osušíme, naporcujeme na plátky, které z obou stran naklepeme, opepříme a osolíme. Plátky masa postupně obalíme ve strouhance a vejcích rozšlehaných s pivem.
 - 
                                3
V pánvi rozehřejeme olej a bifteky v něm pečeme z obou stran, až jsou měkké a zlatavé. Měkké maso vyjmeme z pánve a šťávu zjemníme přimícháním másla.
 - 
                                4
Maso na servírovacích talířích polijeme šťávou z pánve, posypeme nastrouhaným sýrem a podáváme.