Zapečený telecí steak
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 455 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 528 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 298.9 mg
 - Draslík 788.6 mg
 - Vláknina 2679.8 mg
 - Vitamín A 2679.8 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.8 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na pánvi na másle osmahneme očištěná, na kostičky nakrájená telecí játra, oloupaná, na kostičky nakrájená rajčata a na plátky nakrájené žampiony. Vše zakapeme brandy a osolíme.
 - 
                                2
Na jiné pánvi na oleji opečeme naklepané telecí řízky z omyté kýty. Upravíme je na mísu, pokryjeme připravenou játrovou směsí, posypeme nastrouhaným sýrem a ozdobíme olivami. Pokrm zapečeme ve středně vyhřáté troubě.
 - 
                                3
Podáváme se smaženými bramborovými hranolky a zeleninovým salátem.