Telecí maso v mrkvi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 182 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 240 g
 - Sodík 163 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 55 mg
 - Draslík 175.9 mg
 - Vláknina 6387.5 mg
 - Vitamín A 6387.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a opečeme na másle.
 - 
                                2
Zaprášíme moukou, podlijeme vývarem z kostí (nebo vodou) a přidáme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev. Vše dusíme doměkka.
 - 
                                3
Nakonec do pokrmu přidáme nasekanou petrželovou nať.