Hovězí s křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 377 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 175 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 58 mg
 - Draslík 192.1 mg
 - Vláknina 4355 mg
 - Vitamín A 4355 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.5 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Naklepané plátky masa po stranách nařízneme, osolíme a opečeme na polovině oleje. Na zbylém oleji osmažíme dozlatova cibulku nakrájenou najemno a podlijeme vodou. K osmažené cibulce přidáme maso a dusíme doměkka.
 - 
                                2
Maso vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, zalijeme vodou, promícháme a znovu povaříme.
 - 
                                3
Na talíři plátky masa potřeme hořčicí, posypeme strouhaným křenem a přelijeme šťávou.