Azu po tatarsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 282 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 1746 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 57.8 mg
 - Draslík 98.4 mg
 - Vláknina 2330.6 mg
 - Vitamín A 2330.6 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.2 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso opláchneme, nakrájíme na nudle, osolíme, opepříme a spolu s cibulí nakrájenou na kolečka opečeme na tuku.
 - 
                                2
Potom maso zaprášíme prosátou moukou, osmahneme, přidáme rajčatový protlak, znovu osmahneme, zalijeme vlažným vývarem a rozmícháme. Přidáme bobkový list a dusíme.
 - 
                                3
Když je maso téměř měkké, přidáme okurky nakrájené na nudličky.
 - 
                                4
Nakonec podle potřeby přisolíme a vše krátce podusíme.